Om Oss

Optoteknisk Senter ble etablert i 2003 av to optikere i Trondheim som trengte et lokalt brilleverskted. Vår hovedoppgave er presisjonsliping av brilleglass. Hver ordre er håndlaget og individuelt kontrollert—ingen glass blir for stort, ingen glass blir for lite.

Siden da, har vi slipt og produsert over 50.000 par briller for våre kunder i Trondheim og omegn.

Optoteknisk Senter inngatt samarbeidsavtale med LINDBERG av Danmark i 2006, og vi ble godkjent som et autorisert LINDBERG verksted. LINDBERG er en av verdens ledende brille produsenter. I nesten 30 år har de imponerte og inspirerte brillebutikker og forbrukere med sine innovative og stillige innfatninger. Produksjon av LINDBERG briller krever nøyaktighet og presisjon. Hver innfatning er unik. Hvert glass må presisjonslipes—det kan ikke bli for stort, det kan ikke bli for lite. Presisjonsliping og nøyaktighet er grunnen at vi er et autorisert LINDBERG verksted.

Vi begynte med salg av enstyrkeglass til våre bedriftskunder i 2007. Sortimentet består av plastglass i 1,50 0g 1,61 indeks med HMC Steel antirefleksbelegg. De lokale butikker i Trondheim får mest nytte av produkter, grunnet utrolig rask levering og sliping av ordrer. De kan få et par briller med enstyrke glass slipt og montert samme dagen, og i mange tilfeller, innenfor én time.

Optoteknisk Senter utvikler lagerglass konsept med å åpne sine dorer til private kunder. Private kunder som har fått ny brilleseddel nå har anledning å få nye brilleglass presisjonslipt og montert til sin egen innfatning samme dagen, innenfor én time dersom det er ønskelig. Private kunder over hele landet er velkommen å sende ordrer til oss altså. Bare ring eller send e.post med spørsmål om hvordan vi kan hjelpe deg. Husk å levere ordrer med vedlagte bestillingsskjema og brilleseddel.